Nishicë - Shkolla Rikonstruktohet totalisht. Raporte: Në 12 tetor 2016 një aktivitetet inagurues **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Nishicë - Shkolla Rikonstruktohet totalisht. Raporte: Në 12 tetor 2016 një aktivitetet inagurues

Fatjon Kaloci
6.10.16
Fokusi i Projekteve dhe ndërtimeve të reja shkon dhe prek edhe fshatrat e Skraparit. I radhës investim i Bashkisë Skrapar mendohet se do të kulmoj në një ceremoni modeste në 12 tetor 2016 ( data jozyrtare ) në  Nishicë, Skrapar ku do të inagurohet godina e rikonstruktuar e shkollës 9 vjeçare. Përmes disa imazheve të kapura në rrjet Corovoda Online publikon një imazh të shtatorit 2016 të godinës në së një imazhi tjetër krahësuar me një foto të dytë të gjendjes së mëparshme të saj.


Corovoda Online