Presidenti i Kosovës Thaçi dekoron me Urdhërin e Punës Xhevahir Spahiun. Titull edhe për Naim Zoto. Ja 13 akordimet **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Presidenti i Kosovës Thaçi dekoron me Urdhërin e Punës Xhevahir Spahiun. Titull edhe për Naim Zoto. Ja 13 akordimet

Fatjon Kaloci
4.10.16
Emblema e Urdhërit të Presidencës të Kosovës

Në një vizitë 2 ditore në Shqipëri Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi, pas takimeve me selitë kryesore të Tiranës Zyrtare në mbremjen e djeshme 3 Tetor 2016 akordoi 13 Tituj të Lartë Vlerësimi të Presidencës së Kosovës për personalitete të artit dhe shkencës në Shqipëri për kontributin dhe vlerat me krijimet e tyre në mbështetje të lirisë dhe ndërtimit të shtetit të Kosovës me çeshtjet shqipfolse. Edhe krenaria e Skraparit Xhevahir Spahiu si dhe Naim Zoto ishin mes personaliteteve të vlerësuara. Në listimin e mëposhtëm shohim personalitetet e vlerësuara me titujt e lartë të Presidencës të Kosovës:
U Vlerësuan me titullin: "Urdhëri i Pavarësisë":
1 . Dritëro Agolli
2 . Xhevahir Spahiu
3 . Moikom Zeqo

4 . Shaban Sinani
5 . Ekrem Bardha
6 . Vladimir Prela (pas vdekjes)
7 . Sabri Godo (pas vdekjes)
Foto Nga Aktiviteti

U Vlerësuan me titullin: "Urdhëri Presidencial":
1 . Naim Zoto
2 . Agim Doçi
3 . Gjok Beci (pas vdekjes)
4 . Eduard Mazi
5 . Fatime Sokoli (pas vdekjes)
6 . Edmond Zhulali
Nga e Djathta juaj Naim Zoto dhe në mes
Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi

Corovoda Online