Projekti DevOPS përfshiu dhe Skraparin - Tiranë - Ceremoni për përfundimin e projektit **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Projekti DevOPS përfshiu dhe Skraparin - Tiranë - Ceremoni për përfundimin e projektit

Fatjon Kaloci
19.10.16
Programet e bashkëpunimit do të vijojnë në tematika të veçanta por zyrtarisht në 12 Tetor 2016 përfundoi projekti DevOPS për Skraparin. Takimi u mbajt në Tiranë ku mes përfaqësuesve të projektit ishte edhe Kreu i Bashkisë Skrapar N.Spahiu. Projekti që financohej nga ADSA dhe kishte si bashkëpunues Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik, dhe Bashkinë Skrapar gjatë viteve të fushëveprimtarisë në Skrapar konkretizoi disa nisma të rëndësishme të tilla si:
1. Infrastruktura Turistike dhe Tabela Promo në së paku gjashtë zonat me potencialin më të lartë turistik për vizitorët e shumtë të Skraparit.
2.  Kurse përgatitore mbi Guidat Turistike, Promo Produkteve Tipike dhe Shërbime të Mikëpritjes
3.  Krijimi i Zyrës së Turizmit.
4.  Krijimi i Qëndrës Pro–Skrapar, e cila do të vazhdojë punën e mirë të projektit DevOPS në promovimin e turizmit dhe do të ndihmojë bizneset lokale në organizimin e ofertës turistike.
5.  Krijimi i Guidës Turistike për Skraparin.
Në bashkëshoqërim vizual disa imazhe nga ceremonia e mbajtur në Tiranë me rastin e pëfundimit të projektit


Corovoda Online / Imazhe FB