FOTO: Reagime me protesta në SHBA pas fitores së Trump. **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

FOTO: Reagime me protesta në SHBA pas fitores së Trump.

Fatjon Kaloci
9.11.16

Rezultati i votës presidenciale në Amerikë në grupe spontane solli edhe reagime kundër. Në rrjete sociale kryesisht twitter filluan të publikoheshin reagime nga vëndi që konsiderohet më demokratik në botë. Agjensi të ndryshme postuan foto dhe video të disa protestimeve kryesisht në Kaliforni, Oakland  ku shfaqeshin persona që protestonin, rrëzonin kazanët e plehrave apo shanin Presidentin e sapozgjedhur Trump. Sipas Los Angeles Times menjëherë pas fjalimit të Trump disa protestues disa grupe shpërthyen në akte vandalizmi në rrugë ndërsa nuk u raportuan incidente.Aggiungi didascalia


Corovoda Online