Ndalohet një 20 vjeçar nga Skrapari në Elbasan Arena. Nga kontrolli sasi e vogël Kanabis Sativa **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Ndalohet një 20 vjeçar nga Skrapari në Elbasan Arena. Nga kontrolli sasi e vogël Kanabis Sativa

Fatjon Kaloci
13.11.16
Imazh - Arkiv: Stadiumi Elbasan Arena
Në një reagim zyrtar të Policisë së Qarkut Elbasan gjatë kontrolleve që iu bënë tifozëve në hyrje të stadiumit Elbasan Arena 4 shtetas të ndryshëm u gjetën me sasira të vogla Kanabis Sativa. Sipas Ljmit zyrtar 4 persona ( 2 nga Kosova 1 nga Skrapari dhe 1 nga Fieri ) u ndaluan pasi nga kontrolli u gjetën se kishin sasira të vogla lëndësh narkotike. Një 20 vjeçari nga Skrapari iu gjet 0.5 gramë Një shtetasi nga Fieri 25 vjeç iu gjet 1gramë dhe 2 shtetasve respektivisht 24 dhe 36 vjeç iu gjet 1.5 dhe 0.5 gramë.
Sipas Njoftimit Zyrtar të Policisë së Qarkut Elbasan janë referuar ndaj Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Elbasan materialet referuar Nenit 283 të Kodit Penal - përfundon njoftimi zyrtar
Corovoda Online