Personaliteti i Vitit 2016 i Skraparit - Suat Braçellari vlerësohet me çmimin e parë - Rezultatet **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Personaliteti i Vitit 2016 i Skraparit - Suat Braçellari vlerësohet me çmimin e parë - Rezultatet

Fatjon Kaloci
25.12.16
Ngushtësisht në rezultat Votuesit e Corovoda Online përmes Facebook edhe këtë vit kanë zgjedhur për Sondazhin Vjetor të Corovoda Online. Të ftuar prej disa kohësh për disa alternativa , votuesit në rrjetin tonë social kanë mundur të shprehin vlerësimin e tyre përmes opsioneve Like, Share dhe Koment përkrah fotove respektive të kandidaturave të këtij viti në bazë të pikëzimit sa: ( Çdo Veprim Pas 25 Dhjetorit Nuk Ndikon në Rezultat)
Numri i Like = 80% e Votës
Numri i Share = 15% e Votës
Numri i Komenteve = 5% e Votës
Në mëngjesin e 25 dhjetorit 00:01 kur u mbyll zyrtarisht ky edicion rezultoi:
1. Riza Bregasi = 117.6 pikë ( 143 Like - 14 Share - 22 Koment )
2. Shkëlqim Çela = 8.5 pikë ( 10 Like - 1 Share - 0 Koment )
3. Shyqyri Caushaj = 11.5 pikë ( 14 Like - 2 Share - 0 Koment )
4. Suat Braçellari = 194.5 pikë ( 241 Like - 3 Share - 26 Koment)
5. Ada Satka = 11.35 pikë ( 14 Like - 1 Share - 0 Koment)
6. Eri Shuka = 99.05 pikë  ( 120 Like - 14 Share - 19 Koment)
7. Ladi Bega = 192.0 pikë ( 228 Like - 52 Share - 36 Koment)
8. Nilsa Hysi = 13.75 pikë ( 17 Like - 1 Share - 0 Koment )

Nën Renditje klasifikimi shkon si më poshtë:
Vendi i Parë - Me 194.5 pikë - Suat Braçellari
Vendi i Dytë - Me 192.0 pikë - Ladi Bega
Vendi i Tretë - Me 117.6 pikë - Riza Bregasi
Vendi i Katërt-Me 99.05 pikë - Eri Shuka
Vendi i Pestë - Me 13.75 pikë - Nilsa Hysi
Vendi i Gjashtë - Me 11.50 pikë - Shyqyri Caushaj
Vendi i Shtatë - Me 11.35 pike - Ada Satka
Vendi i Tetë - Me 8.5 pikë - Shkëlqim Çela

Duhet sqaruar se diferenca mes vendit të parë dhe të dytë rezulton me vetëm 2.5 pikë dhe ndjeshmëria e audiencës që votoi duket se ka shkuar me dhimbjen e largimit nga jeta në mënyrë të parakohshme të profesor Suat Braçellari i cili Pas Vdekjes vlerësohet nga audienca jonë  me vlerësimin e parë si Personaliteti i Vitit 2016 për Skraparin. 

Ndër Vite Sondazhi Vjetor i Corovoda Online ka patur nominime si: ( fituesi me shenjën * )
Kandidaturat e Vitit 2015:
Silva Caka*
Fatjon Hysenbelliu
Lejla Zaimi
Haxhi Baba Edmond Brahimaj
Emir Qafa
Eglantina Gjermeni
Orges Qato
Kliton Gërxhani
Nuri Çuni

Kandidaturat e Vitit 2014:
Enerieta Sina
Ylli Qafoku*
Hajri Xhamëni
Ani Çuedari
Enver Naska
Viktor Bakillari
Esat Pasha
Mete Braçe

Kandidaturat e Vitit 2013:
Orgesa Zaimi
Sako Satka
Sadik Xhaferri*
Muharrem Baze
Ilva Tare
Ilirjan Celibashi
Veprore Xhaja
Mustafa Ibro

Kandidaturat e Vitit 2012:
Eraldo Musabelliu*
Dule Malindi
Aris Kahremani
Adnor Shameti
Elsina Hidërshaj
Anjeza Sakaj
Astrit Çela

Kandidaturat e Vitit 2011:
Artan Hoxha*
Nesim Spahiu
Adriatik Zotkaj
Zylyftar Hoxha
Klodian Qafoku
Ermonela Jaho
Isa Meta
Novrus Gërxhani
Edmond Dalipi
Muharrem Bregu

Kandidaturat e Vitit 2010:
Ilir Meta*
Fidel Ylli
Xhevahir Spahiu
Pëllumb Qazimi
Nasip Naço
Mustafa Nano
Corovoda Online