Dhuna në Familje - Një tjetër rast rregjistrohet në Skrapar Lëshohet Urdhër mbrojtje për një 27 Vjeçare **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Dhuna në Familje - Një tjetër rast rregjistrohet në Skrapar Lëshohet Urdhër mbrojtje për një 27 Vjeçare

Fatjon Kaloci
19.1.17
Një ditë më parë 18 Janar 2017 burime të Corovoda Online thanë se u lëshua një tjetër urdhër i mbrojtjes së menjëhershme ndërsa 2016 e dhunës në familje rregjistroi disa raste të tilla në Skrapar. Sipas raportit një ditë më parë në Bargullas, Skrapar në brendësi të banesës një 36 vjeçar dyshohet se ka ushtruar dhunë fizike dhe psikologjike ndaj bashkëshortes së tij një 27 vjeçare. Materialet i jane referuar Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Berat ndërsa 27 vjeçarja ka bërë kërkesë padi dhe mori urdhërin e mbrojtjes së menjëhershme.
Corovoda Online / Imazhi me karakter ilustrativ / Nuk i referohet domosdoshmërisht ngjarjes