Lista - Disa objekte në Skrapar dalin në shitje nga një bankë e nivelit të dytë. Lista e Objekteve **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Lista - Disa objekte në Skrapar dalin në shitje nga një bankë e nivelit të dytë. Lista e Objekteve

Fatjon Kaloci
28.1.17
Një bankë e nivelit të dytë që operon në Skrapar ka nxjerrë në shitje disa objekte që lokalizohen në Skrapar. Në tërësi janë 6 objekte që dalin në shitje nga kjo bankë. Më poshtë Corovoda Online publikon të plotë listën e objekteve në shitje që lokalizohen në Skrapar ( Njësi Administrative)
1. Ish-Agjensia Çorovodë - Objekt me sipërfaqe 550 metra katror ( Bashkia Skrapar, Çorovodë)
2. Ish-Zyrat Bankare Çepan - Objekt me sipërfaqe 32 metra katror ( Bashkia Skrapar, Çepan)
3. Ish-Zyrat Bankare Potom - Objekt me sipërfaqe 29 metra katror ( Bashkia Skrapar, Potom)
4. Ndërtesë , Çorovodë - Objekt me sipërfaqe 168 metra katror ( Bashkia Skrapar, Çorovodë)
5. Objekt Çorovodë - Objekt me sipërfaqe 84 metra katror ( Bashkia Skrapar, Çorovodë)
6. Objekt Çorovodë - Objekt me sipërfaqe 40 metra katror ( Bashkia Skrapar, Çorovodë)
Sipas njoftimit, aplikimet mbyllen në muajin shkurt 2017, dhe njoftimi shoqërohet me dokumentacionet dhe kriteret.
Corovoda Online