Muaji Shkurt Nis me rreshje shiu. Para 14 nevojitet shumë dashuri Rikthehet i Ftohti - Rreshje të dobta bore në horizont **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Muaji Shkurt Nis me rreshje shiu. Para 14 nevojitet shumë dashuri Rikthehet i Ftohti - Rreshje të dobta bore në horizont

Fatjon Kaloci
28.1.17
Ndërsa muaji janar 2017 mbyllet me një mot më të qëndrueshëm, mes vranësirash dhe rrezeve të diellit mbi Skrapar nuk do të jetë e njëjta gjë për muajin shkurt. I dyti muaj i 2017 do të risjell rreshje të dobta shiu për ata që do të ndodhen në Skrapar. Pothuajse 14 ditët e para të shkurtit do dominohen tërësisht nga ngjyra Gri, me rreshje të dobta shirash dhe bore në lartësitë +600 metra në Skrapar. Vetëm 2 të premtet e para të shkurtit do jenë me prani dielli dhe vranësire. Sipas parashikimit afatgjatë të weather.com tempraturat do të ulen sërisht nën zero në vlerën minimale pas së hënës 6 shkurt 2017 ku në lartësitë e Skraparit të mbi 600 metrave parashikohen edhe rreshje në formë bore. E nëse dashuria e 14 Shkurtit bën gjithçka, pas kësaj date moti parashikohet të ngrohet gradualisht. Nisur nga sot 28 Janar 2017 shohim pak sesi parashikohet Moti në Skrapar për 15 ditët e para të muajit Shkurt. Kujtojmë: Saktësia e parashikimeve afatgjata +3 ditore duhet marrë me rezerva.
1 Shkurt 2017 - Rreshje të Dobta shiu  11/6 gradë
2 Shkurt 2017 - Rreshje të Dobta shiu  10/7 gradë
3 Shkurt 2017 - Rreshje të Dobta shiu  11/3 gradë
4 Shkurt 2017 - Rreshje të Dobta shiu  6/3 gradë
5 Shkurt 2017 - Diell dhe Vranësira  6/2 gradë
6 Shkurt 2017 - Rreshje të Dobta shiu  10/4 gradë
7 Shkurt 2017 - Rreshje të Dobta shiu  8/-1 gradë
8 Shkurt 2017 - Rreshje të Dobta shiu  8/1 gradë
9 Shkurt 2017 - Rreshje të Dobta shiu  8/-1 gradë
10 Shkurt 2017 - Rreshje të Dobta shiu / Bore 7/-1 gradë
11 Shkurt 2017 - Diell dhe Vranësira  8/-3 gradë
12 Shkurt 2017 - Rreshje të Dobta shiu / Bore  5/-3 gradë
13 Shkurt 2017 - Rreshje të Dobta shiu / Bore  5/-3 gradë
14 Shkurt 2017 - Rreshje të Dobta shiu / Bore 5/-1 gradë
15 Shkurt 2017 - Rreshje të Dobta shiu / Bore 6/-1 gradë
Corovoda Online / Referuar të dhënave të datës 28 Janar 2017 sipas weather.com / Imazhi me karakter ilustrativ Pamje nga Skrapari