Një titull i ri në Bibliotekën Skraparase - Pa shikoni Çorovodën Një Monografi nga Enver Cakaj **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Një titull i ri në Bibliotekën Skraparase - Pa shikoni Çorovodën Një Monografi nga Enver Cakaj

Fatjon Kaloci
27.1.17
Një titull i ri libri iu shtua bibliotekës skraparase këto ditë janari 2017. Një monografi që paraqet një udhëtim ndër vite në Çorovodën e vogël por të dashur. Autori Enver Cakaj është përpjekur që krijimi i tij i fundit të jetë sa më gjithëpërfshirës në emra, ngjarje, personazhe dhe bukuritë skraparase shoqëruar bukur me foto dhe imazhe. Në gati 130 faqe të librit monografi "Pa shikoni Çorovodën" bën edhe ndalesë në shkrimet arkivore mbi Çorovodën e viteve mes historisë. Ky botim është i 33-ti i autorit Enver Cakaj.
Corovoda Online