Skrapari Drejt Votës 2017 - Parashikimet, Pritshmëri dhe Rezultate **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Skrapari Drejt Votës 2017 - Parashikimet, Pritshmëri dhe Rezultate

Fatjon Kaloci
22.1.17
SKRAPARI - DREJT VOTËS SË QERSHORIT - ZGJEDHJET PARLAMENTARE
Sa pritet të jetë pjesëmarrja në votime? Projeksioni Shkurt 2017
PARASHIKIMI 1 PARASHIKIMI PËR PJESËMARRJEN NË VOTIMEMARS 2017
ÇOROVODA2 600 votues55%
QËNDËR1 400 votues51%
GJERBËS450 votues49%
ÇEPAN470 votues56%
POTOM510 votues63%
VËNDRESHË610 votues59%
LESHNJE310 votues59%
BOGOVË590 votues47%
ZHEPË320 votues39%
Cili parashikohet si krahu i votës së pritshme? Projeksioni Mars 2017
VOTUES TË VLEFSHËM ZGJEDHJE 2015=VOTUES TË PRITSHËM ZGJEDHJE 2017
7700=7260
Parashikimi i Parë për Rezultatet për Subjekt Politik
Logoja Emri Totali %
Levizja Socialiste për Integrim  (trend i njëjtë)        4680 64.4%
Partia Socialiste e Shqipërisë    (trend rënie)         2300 31.6%
Partia Demokratike e Shqipërisë (trend rritje)       480 4.0%
Krahësimi me Rezultatet e 2 zgjedhjeve pararendëse dhe Pritshmëri
SUBJEKTZGJEDHJE QËNDRORE
2013 *
ZGJEDHJE VENDORE
2015 *
TRENDI QËNDRORE
2017
LSI3954*4486*4680
PS3164*1519*2300
PD 934* 707*480
shënim: Shenja dalluese * nënkupton se ky rezultat është marrë duke zbritur rezultatet e marra nga Bashkia Poliçan pasi në vitet zgjedhore 2013 dhe 2015 Pjesë e Administrimit Zgjedhor ka qënë edhe Bashkia Poliçan
KANDIDATURAT KRYESORE TË FUSHATËS PËR SKRAPARIN

  Corovoda Online