Njoftimi - Punimet në rrjet - Skrapari kufizime të energjisë elektrike në 7 shkurt 2017 **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Njoftimi - Punimet në rrjet - Skrapari kufizime të energjisë elektrike në 7 shkurt 2017

Fatjon Kaloci
4.2.17
Punimet që po kryhen në NënStacionin e Ri Elektrik në Çorovodë do të sjellin  mungesë për disa orë të shërbimit të energjisë elektrike në disa zona në Skrapar. Sipas Corovoda Online të martën 7 shkurt 2017 në fashën orare 09:00 deri në 14:00 do të ketë mungesë të energjisë elektrike pothuajse në të gjithë Skraparin si edhe në institucione me rëndësi të veçantë. Por Cilat do të jenë zonat, njësitë dhe entet të cilat do të preken nga mungesa e energjisë? Sipas burimit të Corovoda Online energjia elektrike do të mungoj në:
Institucione:
Ujësjellësi
Policia
Spitali
Sigurimet Shoqërore
Tatimet
Telekom
HEC Faqekuq
HEC Vlushë

Zonat:
Qyteti Çorovodë
Çerenisht
Nishicë
Veleshnje
Sharovë
Potom
Gradec
Zaloshnje
Çepan
Backë
Kreshovë
Lapan
Leshnje
Gjergjove
Strorë
Vërzhezhë
Munushtir
Tomorricë
Gjerbës

Corovoda Online