Pa duartlartë - Skrapari dorëzon armët. Dorëzimi vullnetar vijon deri në 30 Prill **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Pa duartlartë - Skrapari dorëzon armët. Dorëzimi vullnetar vijon deri në 30 Prill

Fatjon Kaloci
4.2.17
Banorët e Skraparit dorëzojnë vullnetarisht 25 armë zjarri, 11 500 fishekë dhe 38 granata. Kështu u bë e ditur më herët në një njfotim për media. Iniciativa Shqipëria pa Armë e Policisë së Shtetit po shtrihet në shumë zona të Shqipërisë me qëllimin e grumbullimit të armëve dhe municioneve. Policia e Shtetit bën thirrje dhe thekson se afati përfundimtar i dorëzimit vullnetar të armëve është data 30 e muajit Prill 2017. Në këtë kuadër edhe një herë iu bën thirrje të gjithë atyre që disponojnë armë pa leje, t'i dorëzojnë ato brenda datës 30 Prill.


Corovoda Online