Tabloidi Francez - Kanionet e Osumit tek rekomandimet e 12 Gjërave që duhen bërë në Shqipëri **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Tabloidi Francez - Kanionet e Osumit tek rekomandimet e 12 Gjërave që duhen bërë në Shqipëri

Fatjon Kaloci
11.2.17
E ndodhur në kufi me detin Adriatik, Shqipëria është një vend me historik të pasur dhe peisazhe të mrekullueshme...  Kështu nis përshkrimin e tij një tabloid francez  që ndalet në 12 propozime të atraksionit turistik se cilat janë 12 gjërat që duhen bërë në Shqipëri. 

Të bësh rafting mes kanioneve të Osumit

Kanionet e Osumit ndodhen në qëndës të vendit jo shumë larg nga qyteti i Çorovodës. Me një gjatësi prej 26 kilometrash kjo është parajsa e amatorëve të hapësirave madhështore. Nisur nga Përmeti ju mund të përshkoni me rafting lumin.

VIDEO

Faire du rafting dans le canyon de l’Osum

Le canyon de l’Osum est situé dans le centre du pays non loin de la ville de Çorovodë. Mesurant 26 km de long, c’est le paradis des amateurs de grands espaces. Si le temps le permet, vous pourrez descendre la rivière en rafting.
Artikulli i datuar në shkurt 2016 liston edhe:

Plazhet e Himarës ( Borsh, Gjipe, Bunec, Livadhja)
Kanionet e Osumit
Malin e Dajtit
Liqenin e Shkodrës
Beratin
Gjirokastrën
Durrësin
Thethin

Corovoda Online / Skyscanner.fr