Turizmi në Skrapar - Tabelat "Info Point" të vendeve që duhen vizituar në Skrapar. Instalacionet pjesë e Sheshit të Ri **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Turizmi në Skrapar - Tabelat "Info Point" të vendeve që duhen vizituar në Skrapar. Instalacionet pjesë e Sheshit të Ri

Fatjon Kaloci
11.2.17
Në Qëndrën e re që do të ketë Çorovoda tashmë në ndihmë të turistëve vendas e të huaj do të vendosen edhe disa instalacione orientuese të atyre që vijnë për herë të parë në Skraparin magjik të Natyrës. Pikat e Informacionit thënë ndryshe "Info Point" do të paraqesin me orientimet përkatëse në hartë të gati 14 destinacioneve të rekomandueshme për t'u vizituar. Nisma e DevOps dhe Bashkisë Skrapar është konkretizuar tashmë, ndonse priten përfundimet e punimeve tërësore që po prekin prej muajsh qëndrën e Çorovodës,ku do të vendosen këto pika informimi.
Corovoda Online / Imazhi: VisitSkrapar