Skrapar - Ish-Ministri Beqaj i "bashkohet" PDIU por për... Rafting në Kanionet e Osumit Beqaj dhe Doda në një "varkë" FOTO **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Skrapar - Ish-Ministri Beqaj i "bashkohet" PDIU por për... Rafting në Kanionet e Osumit Beqaj dhe Doda në një "varkë" FOTO

Fatjon Kaloci
10.4.17

Një ditë më parë 9 Prill 2017 deputetja e PDIU Mesila Doda si dhe bashkëshorti i saj Enkel Demi ishin "vizitorët special" të Albanian Rafting Group në Skrapar. Një përshkrim i bërë mespërmes kanionit të Osumit, çuditërisht pozicionoi "djathtas" ish - ministrin e shëndetësisë Ilir Beqja dhe "majtas" deputeten e PDIU Doda. Nën metaforën e kaheve, mes një situate aleancash dhe pritshmërish zgjedhore i referohemi qëndrimit në kahet e gomoneve të Albanian Rafting Group. Mesila Doda u shfaq në disa imazhe të shpërndara në një rrjet social ( Zamo Rafting në FB) e qeshur nën mrekullinë shqiptare të natyrës. Shohim disa imazhe aleanca e re që Kanionet thurojnë.
Imazhe Krediti: Zamo Spathara

Corovoda Online