Ilir Meta Pershëndetje e veçantë për Skraparin dhe popullin e jashtëzakonshëm të tij - Përshëndetja gjatë Konventës së LSI **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Ilir Meta Pershëndetje e veçantë për Skraparin dhe popullin e jashtëzakonshëm të tij - Përshëndetja gjatë Konventës së LSI

Fatjon Kaloci
3.5.17
Kreu i Levizjes Socialiste për Integrim prej viteve 2004 - 2017 Ilir Meta, i zgjedhur tashmë President i Republikës së Shqipërisë në një konventë të Jashtëzakonshme të LSI në pasditen e kësaj të mërkure 3 Maj 2017 Gjatë fjalës së tij bëri dy përshëndetje të veçanta në diskutimin e tij. Pak pas orës 17:55 Ilir Meta falenderoi Skraparin në mënyrë të veçantë popullin e tij. Sipas tij, Besnikëria e pakufishme e banorëve të Skraparit në çdo vit ndaj meje me ka kalitur besnikërinë e pakufishme ndaj shokëve, miqve e mbi te gjitha ndaj Shqipërisë. - tha Meta. Ilir Meta thuajse në çdo dalje publike përmend vlerat e patjetërsueshme të popullit skraparas.
Corovoda Online