Lukas Shehu Djaloshi nga Skrapari "mbulon" tabloidët shqiptar - Video e Top Show kthehet në viral në internet **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Lukas Shehu Djaloshi nga Skrapari "mbulon" tabloidët shqiptar - Video e Top Show kthehet në viral në internet

Fatjon Kaloci
4.6.17
Pasi më herët kemi folur, për suksesin e djaloshit Lukas Shehu në një event ndërkombëtar të zhvilluar në Antalia, Turqi, 13 vjeçari nga Skrapari mbuloi disa ndër portalet më kryesore në Shqipëri pas pranisë së tij në një format televiziv. Të premten në mbrëmjen e ekranit të Top Channel, në formatin Top Show Lukas ishte i ftuar dhe një video e shkurtër e shpërndarë në rrjet për disa kohë u shndërrua në viral. Përveçse djalosh simpatik zgjuarsia dhe rrjedhshmëria e të folurit e bëri të buzëqesh audiencën për disa minuta. Nën pyetjet dhe ngacmimet thumbuese të moderatorëve, Lukas Shehu tërhoqi vëmendjen për përgjigjet dhe reagimet e sinqerta të bëra në studion e një prej skermave gjigand të televizionit në Shqipëri.
VIDEO

FOTO WEBCorovoda Online