FOTO - Edhe sot zjarre në Straficë - Banorët e zonës "shembulli më i mirë" **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

FOTO - Edhe sot zjarre në Straficë - Banorët e zonës "shembulli më i mirë"

Fatjon Kaloci
5.8.17Edhe kjo e shtunë 5 gusht 2017 ka patur aktive zjarrin e gati dy ditëve që ka patur përmasa të mëdha në zonat Straficë dhe Barç. Këto janë imazhet e kësaj të shtune 5 gusht 2017 të publikuara në një rrjet social, ku ajo që bën përshtypje pozitive është përfshirja e gjithë komunitetit për ndaljen e avancimit të flakëve për mbrojtjen e zonave të gjelbra të një pasuri qindra vjeçare. Shkojmë me këto imazhe, ndërsa gjatë ditës në rrjetin facebook dhjetra ndjekës kanë shprehur indinjimin mbi situatën dhe thuajse të gjithë besojnë se kanë autorë këto zjarre, por mbetet ende për t'u parë. Imazhet në vijim.

Corovoda Online