A vdes vdekja - Enver Cakaj **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

A vdes vdekja - Enver Cakaj

Fatjon Kaloci
24.9.17
Autori i disa botimeve Enver Caka sjell romanin me titull "A vdes Vdekja?" . Libri është një botim i shtypshkronjës "Jozef" me një mori faqesh prej 314 dhe kushton 700 lekë. Ngjarjet e romanit shkojnë brenda spitalit me drama dhe ngjarje mes pak personazhesh.
Corovoda Online