Binjakët **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Binjakët

Fatjon Kaloci
20.9.17
Parashikimi për muajin shtator për të lindurit mes datave 21 maj - 21 qershor nën shenjën e Binjakëve

Afërdita do ju bëj me të ndjeshëm dhe sensitiv sa do ti dalloni lehtë gabimet që bëjnë të tjerët rreth jush. Për ca gjera do heshtni, por kjo nuk është e natyrës suaj prandaj thuajini gjërat siç i ndjeni. Ata që kanë lindur në dhjetëditshin e parë pra nga nga 21 deri në 31 maj do jenë për këtë arsye ngaqë nuk shprehen nervozë ose do zihen dukshëm e nuk do flasin me të afërm. Kjo do ndikoj edhe tek momente tensioni që do keni gjatë muajit. Stresi është armiku i juaj, por ju shpesh nuk dilni dot nga mos patja e pak stresi. Në shëndet kjo do dëmtoj pak sistemin imunitar dhe kolla apo ftohje do ju shoqërojnë. Gabimi juaj është se edhe pse e ndjeni se nuk jeni mirë doni të jeni pjesë e shoqërisë dhe debateve. Largohuni prej tyre këtë muaj pasi stresoni më shumë veten. Tek veshja do jeni pak më Urban Look "qytetar" E zeza është ngjyra e këtij muaji për ju e ngatërruar me pak të verdhë. Në aspektin e punës do ketë disa dalje nga plani edhe pse ju jeni shumë elastik kjo mund tju bej më nervozë. Mos e përfshi veten për çdo gjë, se Marsi nuk do të mbeshtesi në çdo betejë. Mendoje veten si një ushtar në fushën e shahut jo si mbret apo mbretëreshë pasi shpejt mund të mbyllet gjithçka. Largoju bisedave të mërzitshme se mund të thuash gabim diçka që edhe pse e planifikon prej kohe do ta kuptosh se bëre gabim. Zgjidh natyrën, argëtimin me 2 veta e jo më shumë dhe shijo kohën me diell  larg temave të rënda. Tek paraja keni shpenzime te papritura por ajo që do ju mbesi në mendje është ndonjë blerje për shtëpinë apo familjen që të tjerët do jua përmendin si gabim.