Bricjapi **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Bricjapi

Fatjon Kaloci
19.9.17
Parashikimi i muajit Shtator për të lindurit mes datave 22 dhjetor - 20 janar nën shenjën e Bricjapit

Mbahuni fort në lidhje nëse keni sepse po i kushtoni shumë vëmendje punës ose karrierës me projekte. Nuk do ta keni të lehtë të gjeni shprehje të fjalëve të dashurisë dhe emotives, edhe pse shfaqeni sex-appeal duket se ju se keni mendjen tek ndjenja por tek puna. Tek shëndeti do keni kujdes tek artikulacionet kockore, apo edhe tek shpina dhe qafa. Do beni mire te ndiqni ndonje diete prroteinike dhe te hidratoni lekurën dhe te zgjidhni fruta dhe jeshilleqë. Dhjetëditshin e dyte do ndiheni pak me mire . Rekomandohen tek veshjet pantallonat me tonalitete qe shkojne tek grija. Puna prej disa muajsh po shkon shumë mire. Do të ndieni sukseset e para te punes suaj.Nese fundjavave do kaloni pushime me dike ju duhet ndonje partner intelektual. Tek paraja po e rimerrni veten ne aspektin financiar. Ky muaj mund tju ofroj edhe nje dërgesë monetare nga dikush jashtë qytetit tend.