Koordinata X: Si u nda Toka në 1946 në Skrapar dhe kush e përfitoi atë? - Lista (2) **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Koordinata X: Si u nda Toka në 1946 në Skrapar dhe kush e përfitoi atë? - Lista (2)

Fatjon Kaloci
4.9.17
Lidhur me një postim të mëhershëm të postuar prej nesh ( Lista 1 këtu ) Corovoda Online vijon publikimin bazuar në një dokument të Tetorit 1946 sesi toka që iu morr personave në Listën 1 tashmë do t'u shpërndahej disa përfituesve të tjerë. Edhe në këtë postim, Corovoda Online ndalet në publikimin e disa të dhënave postuar për herë të parë për ndjeksit tanë.
Lista Nr.2
Ismail, Rushani ( fshati Qafë ) (11 dynym, Toka e Pronarit Myrto Qafa )
Tahir, Mezini ( fshati Qafë ) (29 dynym, Toka e Myrto Qafës dhe Kajmak Pelo )
Abaz, Hatemi ( fshati Qafë ) (6 dynym, Toka e Myrto Qafa )
Veis, Emini ( fshati Qafë ) (10 dynym, Toka e Myrto Qafës dhe Baki Fetahut )
Skënder, Sulejmani ( fshati Qafë ) (8 dynym, Toka e Baki Fetahut dhe Kajmak Pelo )
Ahmet, Agushi ( fshati Qafë ) (3 dynym, Toka e Myrto Qafës )
Asllan, Aliu ( fshati Gradec ) (7 dynym, Toka e Ahmet Haxhiut )
Avni, Braho ( fshati Gradec ) (7 dynym, Toka e Ahmet Haxhiut )
Sherif, Hasani ( fshati Gradec ) (4 dynym, Toka e Sherif Pelos  )
Elmas, Hamo ( fshati Gradec ) (6 dynym, Toka e Sherif Pelos  )
Hajdër, Telhaj ( fshati Veseshtë ) (5 dynym, Toka e Sheme Hasanit )
Burhan, Shabani ( fshati Veseshtë ) (1 dynym, Toka e Sheme Hasanit )
Petref, Mehdiu ( fshati Veseshtë ) (10 dynym, Toka e Dule Tekinit )
Telha, Hasimi ( fshati Veseshtë ) (5 dynym, Toka e Dule Tekinit )
Skënder, Hazisi ( fshati Polenë ) (2 dynym, Toka e Seit Karafilit )
Qamil, Dalipi ( fshati Polenë ) (10 dynym, Toka e Seit Karafilit )
Nesim, Iljazi ( fshati Osojë ) (6 dynym, Toka e Nure Xhaferrit )
Halit, Hasani ( fshati Osojë ) (3 dynym, Toka e Nure Xhaferrit )
Hysen, Lumani ( fshati Osojë ) (4 dynym, Toka e Nure Xhaferrit )
Metush, Qamili ( fshati Osojë ) (2 dynym, Toka e Nure Xhaferrit )
Qemal, Fejzo ( fshati Osojë ) (2 dynym, Toka e Nure Xhaferrit )
Selman, Abdurramani ( fshati Osojë ) (1 dynym, Toka e Nure Xhaferrit )
Veli, Bektashi ( fshati Osojë ) (0.5 dynym, Toka e Nure Xhaferrit )
Bashkim, Metushi ( fshati Potom ) (13 dynym, Toka e Muço Ahmetit  )
Ambulanca, e shtetit ( fshati Potom ) (9 dynym, Toka e Muço Ahmetit  )
Zalo, Rifati ( fshati Potom ) (10 dynym, Toka e Qamile Barjamit )
Barjam, Bido ( fshati Potom ) (17 dynym, Toka e Sulo Dervishit )
Hatem, Rizaj ( fshati Potom ) (10 dynym, Toka e Sulo Dervishit )
Hamit, Dusho ( fshati Potom ) (3 dynym, Toka e Sulo Dervishit )
Feti, Abdullahu ( fshati Potom ) (10 dynym, Toka e Xhevahir Asllanit )
Hajdër, Rustemi ( fshati Potom ) (19 dynym, Toka e Sulo Potomit )
Nazif, Xhemali ( fshati Potom ) (5 dynym, Toka e Xhevahir Asllanit )
Qazim, Arshini ( fshati Vlushë ) (9 dynym, Toka e Hysenj Ahmetit )
Jonuz, Zylfo ( fshati Vlushë ) (9 dynym, Toka e Hysenj Ahmetit )
Abaz, Hamiti ( fshati Vlushë ) (8 dynym, Toka e Hysenj Ahmetit )
Petref, Sadushi ( fshati Vlushë ) (8 dynym, Toka e Hysenj Ahmetit )
Ramis, Xhelali ( fshati Vlushë ) (8 dynym, Toka e Hysenj Ahmetit )
Kojdhel, Kajmaku ( fshati Leshnje ) (3 dynym, Toka e Gjyrxhi Mestanit )
Qemal, Brahimi ( fshati Leshnje ) (1 dynym, Toka e Gjyrxhi Mestanit )
Neim, Beqiri ( fshati Leshnje ) (3 dynym, Toka e Gjyrxhi Mestanit )
Estref, Hysi ( fshati Leshnje ) (12 dynym, Toka e Gjyrxhi Mestanit )
Qamil, Maliqi ( fshati Leshnje ) (22 dynym, Toka e Sinan Leshnjes )
Ismail, isufi ( fshati Leshnje ) (14 dynym, Toka e Sinan Leshnjes )
Veli, Muharremi ( fshati Therepel ) (20 dynym, Toka e Hair Abazit )
Qamil, Elmazi ( fshati Therepel ) (14 dynym, Toka e Hair Abazit )
Qemal, Hoxha ( fshati Therepel ) (22 dynym, Toka e Hair Abazit )
Asllan, Qato ( fshati Therepel ) (19 dynym, Toka e Mustafa Sulo dhe Meto Hekuri )
Xhezo, Elmazi ( fshati Slatinj ) (36 dynym, Toka e Faik Durros )
Iljaz, Shuaipi ( fshati Therepel ) (12 dynym, Toka e Faik Rustemit )
Rakip, Muharremi ( fshati Therepel ) (13 dynym, Toka e Qerim Lahes dhe Petref Abazit )
Qani, Ismaili ( fshati Therepel ) (5 dynym, Toka e Petref Abazit )
Mustafa, Barjami ( fshati Therepel ) (5 dynym, Toka e Petref Abazit )
Bektash, Dauti ( fshati Therepel ) (11 dynym, Toka e Halit Hasanit )
Gani, Mustafaj ( fshati Kakruke ) (16 dynym, Toka e Selim Pajos )
Palush, Dalipi ( fshati Kakruke ) (7 dynym, Toka e Nexhip Zeqirit )
Nebi, Banushi ( fshati Strore ) (12 dynym, Toka e Durke Hajros )
Brahim, Banushi ( fshati Strore ) (12 dynym, Toka e Durke Hajros )Corovoda Online / Fatjon Kaloçi / A.B.