Dashi **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Dashi

Fatjon Kaloci
19.9.17
Parashikimi i muajit Shtator për të lindurit mes datave 21 mars - 20 prill nën shenjën e Dashit.

Nën ndikimi e Aferdites, deri ne daten 26 mund te keni momente jo perfekte apo joharmonike me partentin. Të lindurit mes 5 e 11 prillit do kene nje siguri te forte emocionale. Dhjeteditshi i dyte i muajit kerkon te investoni pak me shume per lidhjen, se duket sikur po e lini mes dy vijave paralele. Probleme me tretjen do keni me se shumti kujdes kur flasim per shendetin. Keni nje deshire me te madhe per tu shtrire mbase nga lodhja ose probleme muskulare. Shfrutezo ditet me diell se jeni me energjike dhe perpiquni te beni vete masazhe kur jeni lodhur. Tek veshja, rekomandohet stili xhungel. Ngjyra te ndezura, dhe lule vija dyshe ju japin nje hijeshi tjeter qe rrezaton optimizem. Gjerat me stampime me lule e te ndezura duhet ti keni ne ndonje aksesor te veshjes suaj. Kepucet sa me te sheshta. Ne aspektin e punës, keni nje mani per te provuar emocione te reja apo pozicione pune te reja. Kjo me shume vjen se jeni lodhur nga gjithcka, por me shume eshte nje pretekst i juaji pasi ju e adhuroni punen tuaj. Do ju sherbej me shume kete muaj nje axhende se po humbisni veten me veprimet e momentit. Kete muaj nuk do keni shume shpenzime, pasi do harxhoni me shume inteligjence.