Demi **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Demi

Fatjon Kaloci
20.9.17
Parashikimi për muajin shtator për të lindurit mes datave 21 prill - 20 maj nën shenjën e Demit.

Ndikimi i marsit do ju japi shumë energji por kjo mund të tju bëj të gjeneroni ndonjë konflikt apo zënkë të mundshme. Përpiquni të evitoni stërmundimet, shpërqëndrimet apo veprimet impulsive dhe këtë muaj "inatin" me disa persona e keni të lartë, kështu që përpiquni ti shmangni ata se mund t'ju japin probleme.
Tek ana shëndetësore do keni parasysh se jeni shumë energjik këtë muaj, dhe kjo mund tju bëj ta keni ditën shumë të ngarkuar sa "të flisni me vehte" për ditët që vijnë. Jo skema dhe mos i ekzagjero veprimet e tua. Këshillohet dalje në natyrë. Tek veshja këtë muaj do të keni dëshira të ndryshoni look pak më të çrregullt dhe rinor. Nuk do keni një standart fiks veshje. Nga lulet, blizat me stampa tek seriozet, jeni kaotik se energjia që do keni është më e madhe dhe s'ju lë zgjidhni kollaj veshjen e duhur. Gjithësesi ju shkon më shumë veshja njëngjyrshe këtë muaj. Për punën më shumë favorizohen punët e pavarura, kjo sepse do ta ndjeni se grupi apo kolegë nuk mund t'ju ndjekin tek ajo që doni. Ju kërkoni pavarësi dhe kjo nuk ju pranohet lehtë nëse do punoni me të tjerë. Mund te keni probleme për punën në familje. prandaj duhet te beni kujdes. Kjo varet nga energjia juaj. Nëse mendoni negativ për diçka do tju kthehet negative. Bëhuni pak më të mirë me vehten dhe të tjerët.  Tek paraja do keni shpenzime. Edhe nëse ju vijnë befas të ardhura nga dikush, mos i harxho se mundet të tjua kërkojnë shpejt. Veçanërisht kjo do ndodh në 15 ditëshin e fundit të muajit. Do harxhoni se keniide për punë dhe nisma por me kujdes.