Drithërimat e Fjalës - Mihal Gjergji -->

Kategoria e gjetur

Iklan Semua Halaman

Drithërimat e Fjalës - Mihal Gjergji

Fatjon Kaloci
24.9.17
Publicistika e gazetarit, telekronistit dhe autorit të disa shkrimeve mbi Skraparin, Zylyftar Hoxha është në qëndër të librit. Libri ka autorësinë e Mihal Gjergjit dhe është i zhanrit Shënime Kritike. Ai është një botim i shtëpisë botuese "M&B" Një botim i vitit 2017. Me 164 faqe të shoqëruara me ilustrime dhe foto. Libri kushton 5 euro.
Corovoda Online