Gaforrja **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Gaforrja

Fatjon Kaloci
20.9.17
Parashikimi për muajin Shtator për të lindurit mes datave 22 qershor - 22 korrik nën shenjën e Gaforres.

Falë mbështetjes së Mërkurit do jeni më aktiv udhëtime, komunikime dhe lëvizje. Muaj kryesisht i qetë kurse për të lindurit mes datave 7 dhe 13 korrik do të ketë ndonjë ndryshim thelbësor ( pozitiv ose negativ) por i thellë. Duhet të tregoheni pak më inteligjentë dhe të rrini me njerëz me fashion. Në anën e shëndetit do ndiheni mirë si fizikisht edhe psikologjikisht. Këshillohet që dhjetëditshin e dytë nga qënia juaj hiperaktivë mund te abuzoni pak me metabolizmin se do ndiheni të lodhur. Do kuptoni se do të djerësitni nga njerëzit që ju rrethojnë dhe jo nga lodhja fizike. Tek veshja sygjerohet ana romantike, veshjet krem dhe të zeza do jenë të favorizuara. Tek puna shfaqeni normalisht. Do keni dhunti më të mira organizative kur flitet për punë ndërsa gabime kur flitet për individë që bashkëpunojnë me ju pasi do dalloni tek e fundit kanë interesin e tyre dhe nuk do të mbështesin ty. Ndikimi i Afërditës do ju bëj pak të shfrenuar në qeshje apo reagime që ju e kuptoni se i bëni enkas për tu dukur tek të tjerët, por evitojini ato sa të mundeni. Edhe pse në grup pune, gaforrja e këtij muaji nuk adhurohet nga grupi por thjesht të durojnë dhe ju e dini mësë miri këtë. Tek paraja edhe pse duket sikur po e merrni veten fundin e muajit do shihni që s'keni bërë asgjë ndryshe nga pjesa e parë e muajit që u duk pak më shpresuese. Kjo sepse mund të keni patur konflikte e zënka muajve të kaluar dhe ndryshimi i fillim shtatorit do ju gënjej sikur e morët e veten. Ka diçka tek fusha e marrëdhenieve me të tjerët dhe tregëtia apo pazaret mes palëve. Kujdes se nuk duket vetëm me diell ky muaj.