Kapinovasi - Enver Cakaj **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Kapinovasi - Enver Cakaj

Fatjon Kaloci
24.9.17
Libri me autor Enver Cakaj me titull "Kapinovasi" është një jetëshkrim që i kushtohet Hetem Kapinovës. Me një mori prej 128 faqesh, me karaktere të ilustruara me imazhe jep një përmbledhje informacionale dhe historike
Corovoda Online