Mollasi - Sefedin Met'Hoxha -->

Kategoria e gjetur

Iklan Semua Halaman

Test

Mollasi - Sefedin Met'Hoxha

Fatjon Kaloci
24.9.17
Nën stilin jetëshkrim libri "Mollasi" i dedikohet fshatit dhe historikut të tij mes emrash dhe fisesh të Mollasit. Libri vjen nga autori Sefedin Met'hoxha. Libri me 70 faqe shoqërohet me imazhe dhe jetëshkrime.
Corovoda Online