Muzeu i fisit tim - Kujtim Lame **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Muzeu i fisit tim - Kujtim Lame

Fatjon Kaloci
24.9.17
Në një botim prej 504 faqesh, autori Kujtim Lame sjell librin "Muzeu i fshatit tim" dedikuar kujtimeve të jetës dhe njerëzve në Zabërzan. Libri është i bazuar tek kujtimet dhe është një botim nga shtëpia botuese EMAL. Në brendësi shoqërohet me imazhe dhe foto të kujtimeve të ndryshme dhe personazheve. Është një botim i vitit 2014
Corovoda Online