Një minutë heshtje - Sefedin Met'hoxha -->

Kategoria e gjetur

Iklan Semua Halaman

Test

Një minutë heshtje - Sefedin Met'hoxha

Fatjon Kaloci
24.9.17
Portretet e atyre që nuk janë më, vijnë në përmbledhje në botimin me titull "Një minutë heshtje" nga autor Sefedin Met'hoxha. Një libërdh me 50 faqe nën udhëtimin e kujtimeve dhe jetëshkrimeve të disa prej banorëve të dikurshëm të Skraparit
Corovoda Online