Orakuj të harruar - Zylyftar Hoxha **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Orakuj të harruar - Zylyftar Hoxha

Fatjon Kaloci
24.9.17
Nën zhanrin Shënime dhe Ese Publicistike, botimi "Orakuj të Harruar" shënon një ndër veprat e para që hidhet në treg me informacion gjeneral, mes historisë, fakteve, të dhënave, mbresave dhe kujtimeve të personazheve që jetuan rreth Tomorrit. Libri është një botim i shtëpisë botuese AlbPaper i vitit 2008 dhe është një përmbledhje prej 224 faqesh. Libri kushton 500 lekë
Corovoda Online