Skrapari ynë - Asllan Duçellari -->

Kategoria e gjetur

Iklan Semua Halaman

Skrapari ynë - Asllan Duçellari

Fatjon Kaloci
24.9.17
Nën zhanrin studime dhe materiale statistikore, autori Asllan Duçellari sjell librin me titull "Skrapari Ynë". Libri është botim nga shtëpia botuese "A&M Jonalda" i vitit 2015 dhe ka një vëllim prej 390 faqesh ku informacionet janë të shumta të shoqëruara me disa imazhe. Libri kushton 700 lekë
Corovoda Online