Tre fise të një fshati - Enver Caka dhe Ritvana Hysenbelliu **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Tre fise të një fshati - Enver Caka dhe Ritvana Hysenbelliu

Fatjon Kaloci
24.9.17
Nën stilin monografi libri jep një përshkrim të 3 fiseve të fshatit Radësh.Libri ka një vëllim prej 134 faqesh. Është një botim i vitit 2015 dhe shoqërohet me imazhe ilustruese të pakta në brendësi, ku më së shumti jepet një përmbledhje informacioni zakonor dhe historik. Libri kushton 500 lekë
Corovoda Online