U dashurova atë natë - Aljad Bilimani -->

Kategoria e gjetur

Iklan Semua Halaman

U dashurova atë natë - Aljad Bilimani

Fatjon Kaloci
24.9.17
Botimet Nacional sjellin përmbledhjen poetike të autorit Aljad Bilimani me titull "U dahurova atë natë"
Libri është botim i vitit 2016 dhe është përmbledhje e afro 92 poezish. Poezia është zhanri i këtij libri me 96 faqe.
Corovoda Online