Buxheti 2018 - Rruga Skrapar - Përmet do të vijoj financimin nga buxheti **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Buxheti 2018 - Rruga Skrapar - Përmet do të vijoj financimin nga buxheti

Fatjon Kaloci
30.10.17
Buxheti i Shtetit do të vazhdoj financimin e rrugës Skrapar - Përmet gjatë vitit 2018. Punimet që kanë nisur prej muajsh në fakt, marrin sigurinë se do të mbështeten financiarisht nga ky buxhet edhe për 2018. Akordimi për këtë segment  pritet të jetë në shumën 150 000 000 lekë çka lë siguri se do kemi vijimsi të shumëpriturës "komunikimi artiarial rrugor" me Përmetin. Më herët është folur për mundësitë dhe gjasat që Skrapari të lidhet jo vetëm me Përmetin por edhe me Korçën, ndërsa shumë specialistë citojnë se një hapësirë e vogël kilometrash mbetet pa u lidhur me Korçën. Shpresa e vetme që "Skrapari" të dali nga definicioni "Xhep" "Rrugë vetëm vajtje dhe Kthim" vetëm nëse do të ndihmon këto inisiatiave mund të sjellin zhvillimin prioritar të hapjes dhe komunikimit më të shpejtë rrugor me fqinjët dhe anasjelltas.