FOTO - Godina e Njësisë Administrative Qëndër merr një pamje të re. Ja si duket tani. **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

FOTO - Godina e Njësisë Administrative Qëndër merr një pamje të re. Ja si duket tani.

Fatjon Kaloci
15.10.17

Çorovoda tashmë ka një imazh të ri veçanërisht në qëndrën urbane, shkolla, institucione etj. Ngjyrat, shpesh të komentuara për mirë apo për keq kanë sjellë një pamje më urbane, ndryshe nga tradicionalje disa vjeçare. Por e rrethuar mes gjelbërimit, tashmë godina e Njësisë Administrative Qëndër, që ndodhet në lagjen "Hasan Seitaj" në Çorovodë, ka marrë një pamje të re. Investimi më i fundit i autoritetit vendor e sjell ndryshe këtë njësi, ku shumë pranë saj ndodhet një lulishte dhe zona e "Hasan Seitaj" nga e lënë pas dore po merr konfigurimin e një lagjeje urbane mes gjelbërimit dhe shërbimeve bazike. Corovoda Online sjell këto imazhe të mjedisit përpara Godinës së Njësisë Administrative Qëndër, Skrapar.