Greqi - Arrestohet një 31 vjeçar nga Shqipëria - I'u gjetën 268 Monedha Flori -->

Kategoria e gjetur

Iklan Semua Halaman

Greqi - Arrestohet një 31 vjeçar nga Shqipëria - I'u gjetën 268 Monedha Flori

Fatjon Kaloci
22.10.17
Sipas policisë greke të enjten 19 tetor 2017 në mbrëmje në rajonin e Konicës, një shtetas shqipëtar u arrestua pasi iu konfiskuan 268 monedha flori. 31 vjeçari shqipëtar u arrestua nga policia kufitare për shkelje të ligjit mbi pasuritë arkeologjike. 265 monedha flori i përkisnin periudhës otomane, 2 dukatë ishin të shekullit të 18të dhe një monedhë e Charlie të Katërt që datonte në 1808.