Rama, Meta, Veliaj, Shalsi, Lu, Arvizu - FOTO - Skrapari i Magjishëm i Kanioneve dhe Rafting **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Rama, Meta, Veliaj, Shalsi, Lu, Arvizu - FOTO - Skrapari i Magjishëm i Kanioneve dhe Rafting

Fatjon Kaloci
5.10.17Përpos gjithçkaje, natyra skraparase është ajo që magjeps në stinë të ndryshme, njerëz e vizitorë të ndryshëm. Në këtë postim Corovoda Online rikthen në vëmendje përmes imazheve arkiv disa ndër emrat që në të përditshmen i shohim si "luftarak politikbërje" por që përmes këtyre imazheve, kanë një të përbashkët: "Skraparin" dhe Kanionet e magjisë së tij.Corovoda Online