Skrapari "Zbret" në Tiranë - Festat e Nëntorit me një stendë "Made In Skrapari" **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Skrapari "Zbret" në Tiranë - Festat e Nëntorit me një stendë "Made In Skrapari"

Fatjon Kaloci
25.11.17
Pamje Arkiv 2017 - Çorovoda
Bashkia Skrapar do të prezantohet me një stendë të dedikuar produkteve, paketave turistike etj, që mbajnë markën "Prodhuar në Skrapar". Burime thanë më herët se gjatë ditëve të krenarisë kombëtare shqipëtare mes datave 28 dhe 29 nëntor në Tiranë mes produkteve dhe stendave të promove të çdo zone në Shqipëri do të instalohet edhe një hapësirë e dedikuar për Skraparin. Multimedia, Produkte, Imazhe, Atraksione Turistike e dhjetra pasuri të Skraparit të Natyrës dhe Traditave do të jenë paralelisht në Parakalimin e mijëra njërëzve në kryeqytetin e Shqipërisë, Tirana. Lëvizjet demografike gjatë 20 viteve të fundit në kryeqytetin e Shqipërisë, kanë sjellë një komunitet jo të vogël skraparasish që jetojnë e punojnë atje. Andaj ftesa e Corovoda Online me qëllimin për promovimin sa më të mirë të Skraparit shkon ndaj jush, për t'a vizituar nga afër e ndalur në Skraparin që "zbret" në Tiranë në këto festa nëntori 28 & 29 Nëntor 2017