Rrugëtimi 2017 - Ngjarjet Kryesore të Corovoda Online - Muaji Korrik **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Rrugëtimi 2017 - Ngjarjet Kryesore të Corovoda Online - Muaji Korrik

Fatjon Kaloci
16.12.17
Ndërsa kalendarët ndërrojnë, Corovoda Online në traditën e saj të çdo fundviti liston në mënyrë të përmbledhur Postimet kryesore që kanë shoqëruar ndjeksit tanë për vitin 2017. Edhe këtë vit, tradita jonë vijon, si një sfidë mes asaj se çfarë mund të përbëj lajm, në një qytet të vogël që përmes nesh promovohet në gjithë botën. Selektivë dhe profesional fjalët kyç të blogut tonë "jozyrtar" do n'a shoqërojnë gjatë mes një udhëtimi krenarie të Skraparit të së djeshmes, sotmes dhe të ardhmes. Disa ndër zhvillimet kryesore të publikuara nga Corovoda Online për muajin Korrik 2017:

- Corovoda Online hap edicionin e 7 të sondazhit Personaliteti i Vitit për Skraparin

- Rregjistrohet një vatër zjarri pranë Bogovës

- Në 16 korrik 2017 si pasojë e motit të keq me rrufe dhe vetëtima një 65 vjeçar humb jetën pasi u godit nga një rrufe. Ngjarja ndodhi prnë Selanit, Skrapar

- Arrestohet një 51 vjeçar nga Gjerbësi Sipas Policisë tentoi të dhunonte seksualisht një vajzë me probleme mendore.