Rrugëtimi 2017 - Ngjarjet Kryesore të Corovoda Online - Muaji Gusht **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Rrugëtimi 2017 - Ngjarjet Kryesore të Corovoda Online - Muaji Gusht

Fatjon Kaloci
16.12.17
Ndërsa kalendarët ndërrojnë, Corovoda Online në traditën e saj të çdo fundviti liston në mënyrë të përmbledhur Postimet kryesore që kanë shoqëruar ndjeksit tanë për vitin 2017. Edhe këtë vit, tradita jonë vijon, si një sfidë mes asaj se çfarë mund të përbëj lajm, në një qytet të vogël që përmes nesh promovohet në gjithë botën. Selektivë dhe profesional fjalët kyç të blogut tonë "jozyrtar" do n'a shoqërojnë gjatë mes një udhëtimi krenarie të Skraparit të së djeshmes, sotmes dhe të ardhmes. Disa ndër zhvillimet kryesore të publikuara nga Corovoda Online për muajin Gusht 2017:

- Bashkia Skrapar fiton një projekt me fonde të drejtëpërdrejta nga BE për menaxhimin e mbetjeve urbane 1 gusht 2017

- Një familje në nevojë në Therepel, merr vëmendjen e disa instancave

- Rikonstruktohen disa mjedise pranë Muzeut Historik në Çorovodë. Edhe Varrezat e Dëshmorëve riparohen

- Shfaqet një vatër e madhe zjarri në Barç, Straficë. Zjarri në Straficë edhe në 5 gusht.

- Zbulohen 500 rrënja kanabis sativa në afërsi të fshatit Gurrazez, Skrapar. 17 gusht - Ngjarja pa autorë të ndalur.

- Nis trasmetimet rrjeti Numerik Tokësor në Çorovodë me 13 kanale televizive

- Policia Rajonale ngre plan masash për Ditët e Pelegrinazhit Bektashi në Tomorr.

- Kapen me imazhe infra prani e Dhisë së Egër Rubicapra rubicapra në Skrapar

- Mbahet në Skrapar Pelegrinazhi i përvitshëm Bektashi,