Rrugëtimi 2017 - Ngjarjet Kryesore të Corovoda Online - Muaji Mars **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Rrugëtimi 2017 - Ngjarjet Kryesore të Corovoda Online - Muaji Mars

Fatjon Kaloci
16.12.17
Ndërsa kalendarët ndërrojnë, Corovoda Online në traditën e saj të çdo fundviti liston në mënyrë të përmbledhur Postimet kryesore që kanë shoqëruar ndjeksit tanë për vitin 2017. Edhe këtë vit, tradita jonë vijon, si një sfidë mes asaj se çfarë mund të përbëj lajm, në një qytet të vogël që përmes nesh promovohet në gjithë botën. Selektivë dhe profesional fjalët kyç të blogut tonë "jozyrtar" do n'a shoqërojnë gjatë mes një udhëtimi krenarie të Skraparit të së djeshmes, sotmes dhe të ardhmes. Disa ndër zhvillimet kryesore të publikuara nga Corovoda Online për muajin Mars 2017:

- Në një event në Tiranë, Bashkia Skrapar u vlerësua si një nga Bashkitë me projektet më të mira. Një çmim simbolik iu atribua Kreut të Bashkisë nga Ministri Ahmetaj dhe IADSA Eventi ndodhi në 10 mars 2017

- U zhvillua për të parën herë në Çorovodë "Miss dhe Mister Children" Aktiviteti u mbajt në 11 mars 2017

- Një delegacion i Bashkisë Skrapar në një vizitë 5 ditore në Bagcilar, Turqi. Vizita u krye në bashkëpunim me shoqatën e Bashkive në Shqipëri gjata datave  19 deri në 24 mars 2017

- Investimi i ri i rrjetit të kanal - ujitës për banorët e njësisë administrative Vëndreshë, Skrapar.

- Festohet në Skrapar nga besimtarët bektashi. 22 Marsi përkon me Nevruzin, Aktivitete pranë një objekti të sektit bektashi pranë Dhoresit, Skrapar

- Një 49 vjeçare nga Skrapari denoncoi se gjatë një pelegrinimi në Laç një shtetas i kishte vjedhur sende me vlerë. Ngjarja u skedua në 25 mars

- Në 27 mars 2017 një shtetas plagoset në Skrapar në afërsi të Lumit Osum