Rrugëtimi 2017 - Ngjarjet Kryesore të Corovoda Online - Muaji Shtator **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Rrugëtimi 2017 - Ngjarjet Kryesore të Corovoda Online - Muaji Shtator

Fatjon Kaloci
16.12.17
Ndërsa kalendarët ndërrojnë, Corovoda Online në traditën e saj të çdo fundviti liston në mënyrë të përmbledhur Postimet kryesore që kanë shoqëruar ndjeksit tanë për vitin 2017. Edhe këtë vit, tradita jonë vijon, si një sfidë mes asaj se çfarë mund të përbëj lajm, në një qytet të vogël që përmes nesh promovohet në gjithë botën. Selektivë dhe profesional fjalët kyç të blogut tonë "jozyrtar" do n'a shoqërojnë gjatë mes një udhëtimi krenarie të Skraparit të së djeshmes, sotmes dhe të ardhmes. Disa ndër zhvillimet kryesore të publikuara nga Corovoda Online për muajin Shtator 2017:

 - Shoqërohen së paku 5 persona në 28 shtator 2017 - Sipas Policisë u ndaluan me një sasi prej  325 kilogram kanabis sativa nga një kontroll i bërë

- Botohet libri me titull "Gurëve të Tomorricës" nga Mustafa Molla

- Rikonstruktohet totalisht ish-godina e Komunës Qëndër, në Çorovodë