Facebook - Kryeministri bën "Bis" - Postimi i dytë brenda muajit me pamje nga Skrapari **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Facebook - Kryeministri bën "Bis" - Postimi i dytë brenda muajit me pamje nga Skrapari

Fatjon Kaloci
29.1.18
Më herët, përmes një postimi në rrjetin social facebook Kryeministri Rama urimin e një mëngjesi të mirë të kësaj të hëne 29 janar 2018 e ndau me ndjekësit e tij ku sërisht Skrapari ishte në fokus të një postimi të shkurtër dhe disa imazheve. Gjatë këtij muaji janar ky përkon me postimin e dytë ku miklohet pak "Skrapari" kjo pasi më herët përmes një imazhi arkivor me pamje në helivision u postua Tylbeja e Kulmakut e rrethuar me borën e Skraparit të lartësive e shoqëruar me postimin e asaj kohe "spektakël nga Mali i Tomorrit vizituar nga 160 000 turistë vendas e të huaj gjatë vitit 2017" . Edhe sot, bora nuk mungoi por ajo nuk ishte parësore pasi fokusi i postimit të sotëm ishin punmet që po kryen gazsjellësi Trans Adriatic Pipeline në zonën malore të Skraparit - citojmë - dhe në pikën më të lartë ku kalon tubacioni. Postimi në fjalë u shoqërua me 7 imazhe të punmeve dhe Corovoda Online e bashkëngjit këtë postim në vijim ( Kërkohet lidhje me rrjetin Facebook )

©Corovoda Online / Fatjon Kaloci / Imazhe rrjet social Facebook