Mbërrin 2018 - Kryetari i Bashkisë Poliçan Uron bashkëqytetarët **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Mbërrin 2018 - Kryetari i Bashkisë Poliçan Uron bashkëqytetarët

Fatjon Kaloci
2.1.18
Përmes një postimi në rrjetin social Facebook, Kryetari i Bashkisë Poliçan, Adriatik Zotkaj ka uruar me rastin e festave, mbërritjen e 2018. Në urim thuhet:
Gezuar 2018 -ten!
Ardhtè i bardhè ...
Urim im i veçante shkon per te gjithe ata qe kete darke nuk mund te gezojne sepse nuk mund te mbushin tavolinat si shume te tjere, per ata qe nuk mund te festojne sepse jane te semure apo te pamundur .
Nje falenderim dhe lutje per te gjithe Ju qe gjate 2017 por dhe me heret, keni qene pjese e gjithckaje qe me secilin prej jush mund te ndaj. Faleminderit per dashurine pa kufij te familjes time dhe femijeve te mi te mrekullueshem.