Policia Skrapar shpëton 2 studentet franceze - Mjeti i tyre pësoi defekt **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Policia Skrapar shpëton 2 studentet franceze - Mjeti i tyre pësoi defekt

Fatjon Kaloci
10.8.18
Policia e Skraparit ka mundur të ndihmoj dy shtetase të huaja. Një shtetase nga Japonia dhe një tjetër Franceze, të dyja studente në Francë po udhëtonin drejt Skraparit me një mjet tip motorcikletë. Mjeti tip Piaggio pësoi defekt ndërsa udhëtonin në rugën Sevran - Çepan. Sipas njoftimit zyrtar të policisë thuhet:
Sot më datë 10.08.2018, në rrugën Servan-Çepan, kanë qënë duke udhëtuar me një motoçiklet tip Piaggio dy turiste të huaja.
Në vendin e quajtur "Pularia" motoçikleta e tyre kishte pësuar difekt dhe për pasojë kishin mbetur në rrugë.
Menjëherë sapo telefonuan në Sallën Operative u nisën shërbimet e policisë Skrapar të cilët brenda një kohe të shkurtër i gjetën të dyja turistet e huaja, të cilat i transportuan për në Komisariatin e Policisë Skrapar bashkë me motoçikletën e prishur.
Turistet falenderuan punonjësit e policisë për ndihmën e dhënë në kohë reale dhe për korrektësin.
Policia e Skraparit është në shërbim të turistëve të cilët janë të lutur të telefonojnë për çdo problem në numrin e telefonit 112.