Kjo e enjte 20/09 pa energji në Skrapar dhe Poliçan - Energjia do të mungoj deri në 14:00 Ja zonat pa energji **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Kjo e enjte 20/09 pa energji në Skrapar dhe Poliçan - Energjia do të mungoj deri në 14:00 Ja zonat pa energji

Fatjon Kaloci
19.9.18
Në një njoftim për shtyp zyra qëndrore e Oshee në Tiranë ka bërë të ditur edhe një fashë orare në të cilën do të ketë mungesë energjie këtë të enjte 20 Shtator 2018. Në njoftimin zyrtar thuhet:

Për shkak të remontit në nënstacionin Uznovë, në zbarrat 6 kV në datë 18- 20 shtator, nga ora 10:00-14:00, do të stakohet energjia në disa zona ne Berat e Skrapar.

Pa energji do të jenë këto zona:
Bashkia Çorovodë,
Çepan,
Gjerbës,
Leshnjë,
Potom,
Qendër Çorovodë,
Vendereshë,
Konak,

Fshatrat:
Kakruk,
Vendreshë,
Spatharë,
Krorëz,
Mbrakull,
Pompat e Ujësjellësit Poliçan,
Furra e Çelikut,
Komuna Terpan,
Serat Poliçan,
Torozhan,
Mbrakull,
Bargullas,
Nishovë,
Novaj,
Provonik,
Kalluç,

Bashkia Poliçan/
Spitali, ish-Spitali i Vjetër,
Vodafon,
Tuneli,
Stacioni i Pompave,
Dobrushë,
Bogovë e HEC-i Bogovë,
Spitali Rajonal,
Velabisht,
Roshnik,
Bregas,
Duhanas,
Kostren.

Sipas njoftimit zyrtar Energjia do të mungoj nga ora 10:00 deri në 14:00
©Corovoda Online