Ngjyrat zbresin edhe në Repartin e Pediatrisë në Spitalin Skrapar - Marrin një tjetër formë mjediset e vogëlushëve / Foto **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Ngjyrat zbresin edhe në Repartin e Pediatrisë në Spitalin Skrapar - Marrin një tjetër formë mjediset e vogëlushëve / Foto

Fatjon Kaloci
18.9.18
Përmes imazhesh të ngarkuara në një rrjet social, shfaqen dhe disa plane nga mjediset e brendshme të tij. Kështu, pak pas mesditës së djeshme 17 shtator 2018 u rrjetin facebook u ngarkuan disa imazhe nga mjediset e brendshme të Spitalit Skrapar duke shfaqur disi dekoret e mjediseve të pediatrisë. Ngjyrat dhe dizenjimet murale të përshtatura për moshat e vogla shfaqen në publikimin e një faqeje sociale.  Në imazhe shfaqet edhe këndi i recepsionit, që sipas shkrimeve në komente do të ndodhet tashmë përballë Radigrafisë. Këto janë disa ndër imazhet e hedhura në rrjet.