Transparenca e Bashkive 2018 - Bashkia Skrapar në 10 bashkitë më të mira / Renditja e Plotë e 61 Bashkive **COPY** -->

Baneri Kryesor Siper

Transparenca e Bashkive 2018 - Bashkia Skrapar në 10 bashkitë më të mira / Renditja e Plotë e 61 Bashkive

Fatjon Kaloci
30.9.18
Infocip për të tretin Vit Radhazi ka monitoruar implementimin e ligjit për të drejtën e informimit. Faqet web, postimi i informacioneve, vendimeve etj kanë qënë elementë të monitorimit të këtij viti 2018. Gjithësej në monitorimin e këtij viti janë analizuar 5 komponentë të ligjit 119/2014. Konkretisht Faqet Website, Programi i Transparencës, Rregjistri i Kerkesave, Koordinatorët dhe Vendimet.
Në listën e 61 bashkive në Shqipëri, siç mund ta shihni edhe në tabelë Bashkia Skrapar renditet në 10 bashkitë më të mira për Informimin. Këtë vit, Korça ka arritur pikët maksimale të vlerësimit ndërsa Bashkia Përrenjas renditet e 61-ta. Shohim më poshtë tabelën e plotë sipas Infocip.